Deelnemers en standhouders

Programma

Het programma van CitroExpo is nog volop in ontwikkeling. Van de standhouders en deelnemers aan het evenement weet u wellicht wat u kunt verwachten: prachtig gerestaureerde Citroëns, opknappertjes, een bibliotheek aan boeken over en met Citroën, merchandising rond Citroën, onderdelen die u kunt gebruiken voor uw eigen Citroën en nog veel meer.

In de hal vindt daarnaast een apart programma plaats. Daarbij kunt u denken aan lezingen over technische, historische en/of algemene zaken rondom Citroën. Er zijn demonstraties van nieuwe modellen. In de Formule 1 zaal zijn twee dagen lang live uitzendingen van de F1 vanuit Zandvoort. En nog veel meer …

Wat is er te zien en doen in de regio?

Vestingstad Gorinchem heeft een rijke geschiedenis. Al rond het jaar 1000 vestigden zich mensen bij de monding van de rivieren de Linge en de Merwede. De stad maakt daarna allerlei ontwikkelingen door. In de diverse musea en bij rondleidingen kunnen ze daar alles over vertellen.

Gorinchem organiseert veel evenementen die verwijzen naar het verleden. En natuurlijk zijn er de vele gebouwen en attracties. Het uitgebreide aanbod maakt het aantrekkelijk een bezoek aan CitroExpo te combineren met een uitstapje naar het centrum van Gorinchem. Zie voor informatie ‘mooi Gorinchem‘.

OVERNACHTINGEN

Wil je overnachten in de omgeving van CitroExpo, klik op de knop hiernaast.